• 90% Possesion ing Industry pyrolysis
  • China National Progress Award kanggo Science & Technology
  • 60+ Domestik Patent & 10+ International PCT
  • 1
  • 主 图 1

Niutech Environment Teknologi Corporation, kang menang ing Cina Science & Technology National Progress Award, iku drafter saka Standar Nasional Cina; Perusahaan wis luwih saka 60x paten wewenang global lan puluhan ing aplikasi.

Niutech punika leading perusahaan sing specialized ing limbah Polymer (ban kethokan, plastik sampah, lenga endhot etc.) teknologi pyrolysis dadi R & D, Pabrik peralatan kualitas dhuwur uga minangka produk sales. Ing tetanduran kabèh pyrolysis wis digunakake ing kahanan aman lan lingkungan-loropaken ing selaras karo standar EU EEA lan US EPA.

Karo tim technical pinunjul lan profesional, Niutech unremittingly nambah peralatan teknologi kanggo liwat 30 taun, supaya kanggo nyedhiyani paling apik lan lengkap solusi kanggo klien. Niutech tetanduran pyrolysis dadi wis kasil nginstal lan dilakokno iklan ing Eropah, Asia lan Amerika, lan pikantuk keuntungan ekonomi, sosial lan lingkungan kanggo klien.

apa kita wis rampung

project kita

Tampilan Online Chat!