Babagan awake dhewe

Company Pambuka:

 

Niutech Environment Teknologi Corporation, kang menang ing Cina Science & Technology National Progress Award, iku drafter saka Standar Nasional Cina; Perusahaan wis luwih saka 60x paten wewenang global lan puluhan ing aplikasi.

Niutech punika leading perusahaan sing specialized ing limbah Polymer (ban kethokan, plastik sampah, lenga endhot etc.) teknologi pyrolysis dadi R & D, Pabrik peralatan kualitas dhuwur uga minangka produk sales. Ing tetanduran kabèh pyrolysis wis digunakake ing kahanan aman lan lingkungan-loropaken ing selaras karo standar EU EEA lan US EPA.

Karo tim technical pinunjul lan profesional, Niutech unremittingly nambah peralatan teknologi kanggo liwat 30 taun, supaya kanggo nyedhiyani paling apik lan lengkap solusi kanggo klien. Niutech tetanduran pyrolysis dadi wis kasil nginstal lan dilakokno iklan ing Eropah, Asia lan Amerika, lan pikantuk keuntungan ekonomi, sosial lan lingkungan kanggo klien.

新 图片 (1)

1

Prestasi pinunjul:

 

 · Sing perusahaan ing industri pyrolysis menang nasional China Science lan Teknologi Progress Award

· Terus penemuan paling inti ing industri pyrolysis

· Dafter saka standar nasional

· China sampah Tirus pyrolysis Equipment R & D Center

· Nyawisaken menyang Polymer sampah pyrolysis for30 taun

· Bener éling terus operasi industri


Tampilan Online Chat!