FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q: Apa kapasitas kisaran sing bisa nyedhiyani?

A:  Kita bisa nyedhiyani 10000T / Y, 20000T / Y, 30000T / Y lan kapasitas ageng

Q: apa jenis sistem sampeyan bisa nyedhiyani?

A:  Industrial dadi Kethokan Tirus pyrolysis Line Produksi; Industrial dadi sampah plastik pyrolysis Line; Sistem Distillation Oil; Carbon Black Luwih Perawatan Sistem

Q: The Space Kabutuhan?

A: Minangka kanggo 10,000T / Y line, bengkel bagean pyrolysis punika 48m * 20m * 9J, kang kalebu pelatihan ban (utawa plastik) shredding lan produk perawatan

Q: Kabutuhan Labor?

A: Ora pegawe needed sak produksi, nanging mung kanggo kontrol, pengawasan lan transportasi. Minangka kanggo 10,000T / Y line, iku kudu bab 3-4 upaya / shift

Q: Delivery Time?

A: Minangka kanggo 10,000T / Y line, iku perlu bab 5-6 sasi

Q: Bakal perusahaan nyedhiyani Instalasi Onsite lan Nguripake-Key Project?

A: Kanggo Eropah kita cekap kanggo nyedhiyani instalasi Onsite lan Nguripake-Key Project; kanggo negara liyane lan wilayah liyane saka Eropah, kita bisa nyedhiyani instalasi pengawasan, commissioning lan layanan latihan pegawe.

Q: Carane bisa mbuktekaken sing teknologi lan peralatan siji sing paling majeng lan stabil ing lapangan?

A: We nandheske kanggo gabungke theoretics lan laku ing ngembangaken teknologi kita. We kudu akeh taun pengalaman operasi praktis saka tanduran pyrolysis lan kita ketemu lan digawe upgrade lan perubahan patut. Ing Kangge, kita duwe akeh tetanduran komersial lan dadi mlaku pelanggan 'ing negara.

Q: Apa sing nyedhiyani Situs riko saka tanduran mlaku?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani tanduran customer ana kang kanggo riko situs.

Q: Apa sing aplikasi saka lenga lan karbon ireng

A: Ing specification lenga diprodhuksi dening baris produksi pyrolysis dadi kita ketula karo SH / T0356-1996 No 4 Light bakar Oil. Lenga diprodhuksi nduweni nilai dhuwur panas lan isi belerang kurang, bisa digunakake kanggo kobong, generator lan lenga mentah kanggo distillation etc. lenga sawise proses distillation bisa Applied kanggo engine amba daya-kurang kacepetan diesel, engineering lan tetanèn kendaraan / marine engineer lan kabeh jinis generator.
Kanggo aplikasi saka karbon Black, hubungi kita kanggo rincian liyane

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!