Dadi Kethokan Equipment Tirus pyrolysis Industrial

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House

Detail produk

Project relatif

Tags Product

produk-fitur

 

Kethokan Tirus pyrolysis peralatan Proses Produksi

Ban kethokan wis shredded menyang Kripik ban tepat lan terus-terusan kanggo panganan menyang reaktor kanggo meksa normal suhu kurang pyrolysis bebarengan karo katalis transfer suhu belerang kurang liwat piranti nutup panas.

Ing gas lenga pyrolyst diuripake menyang bahan bakar minyak lan sethitik gas combustible (ulang nggunakake sawise scrubbing) sawise fractionation lan cooling liwat pamisah lenga.

Output ngalangi karbon mentahan ireng lan baja bakal kapisah dening pamisah Magnetik. Karbon ireng mentahan bakal kanthi otomatis ditransfer kanggo sistem produksi ireng karbon lan bahan industri karbon ireng bakal dijupuk sawise serius pangolahan kaya panggilingan etc. utawa bakal jinis material kimia dhuwur-nilai. baja dipisahake bisa didol minangka baja kethokan.

Ing gas combustible bakal babar blas digunakake minangka bahan bakar kanggo sistem sawise proses scrubbing. Sistem dadi panas adopts teknologi ulang panas ampas, kang adoh nyimpen konsumsi energi lan kurang mudhun biaya mlaku. Ing gas diprodhuksi dening baris produksi bakal diresiki nganti ketemu standar lingkungan banjur diwetokaké.

sistem produksi baris

sistem ban shredding (opsional)

sistem dadi panas suhu pancet

sistem pyrolysis dadi

sistem karbon produksi ireng (opsional)

sistem scrubbing gas combustible

sistem dimurnèkaké Gas

sistem kontrol

sistem distillation Oil (opsional)

 

kethokan-ban-pyrolysis-mesin

Niutech Environment Teknologi Kaluwihan

Industrial dadi, kabeh massive, nambah efficiency perawatan lan kemampuan produksi.

Exclusive teknologi suhu pyrolysis kurang, konsumsi kurang, nambah ngasilaken lenga lan kualitas, mesthekake long term, terus operasi lan anteng saka produksi, dramatically nggedhekake peralatan * umure.

Eksklusif anti-cocking, teknologi distribusi termal, mbisakake materi merata digawe panas lan? Rampung pyrolized, kanggo ngrambah produk kualitas dhuwur.

Istimewa teknologi segel panas, kanggo mesthekake operasi aman lan dipercaya.

dimurnèkaké gas eksklusif lan isih panas teknologi praktis ulang, gas diresiki bisa digunakake kanggo sistem dadi panas minangka gas combustible, panas isih bisa dully digunakke, poto temen maujud-sumber kanggo reaksi pyrolysis tanpa sumber panas ekstra, dramatically nyilikake biaya mlaku.

gas exhaust baris produksi wis dites, paragraf polusi nyukupi kabutuhan saka EU EEA UE lan US EPA.

baris produksi kabeh nganggo PLC kontrol cerdas, bebaya, weker lan fungsi otomatis koreksi, asuransi operasi ing kondisi safety.

requirement Low kanggo Cacahing anggota, kakiyatan apa kurang lan produksi resik.

Comparison Chart "Comparison of kahanan teknologi saiki antarane domestik lan luar negeri"

Comparison of kahanan teknologi saiki antarane domestik lan luar negeri

  • specification polusi ing selaras karo standar EEA ing standar EU lan EPA ing US

sampah-ban-plastik-pyrolysis-mesin

  • Ing namung fasilitas milih ing aturan karo praktis komprehensif kahanan akses industri ban sampah ditanggepi dening MIIT

Industrial-dadi-Scrap-Tirus-pyrolysis-Produksi-Line

  • Inti Patents (Overseas)

Inti-paten

  • Inti Patents (Domestic)

inti-paten (cn)

 

Q: Apa kapasitas kisaran sing bisa nyedhiyani?

A: Kita bisa nyedhiyani 10000T / Y} 20000T / Y} 30000T / Y lan kapasitas ageng

Q: apa jenis sistem sampeyan bisa nyedhiyani?

A: Industrial dadi Kethokan Tirus pyrolysis Line Produksi; Industrial dadi sampah plastik pyrolysis Line; Sistem Distillation Oil; Carbon Black Luwih Perawatan Sistem

Q: The Space Kabutuhan?

A: Minangka kanggo 10,000T / Y line, bengkel bagean pyrolysis punika 48m * 20m * 9J, kang kalebu pelatihan ban (utawa plastik) shredding lan produk perawatan

Q: Kabutuhan Labor?

A ㄩ Ora pegawe needed sak produksi, nanging mung kanggo kontrol, pengawasan lan transportasi. Minangka kanggo 10,000T / Y line, iku kudu bab 3-4 upaya / shift

Q: Delivery Time?

A: Minangka kanggo 10,000T / Y line, iku perlu bab 5-6 sasi

Q: Bakal perusahaan nyedhiyani Instalasi Onsite lan Nguripake-Key Project?

A: Kanggo Eropah kita cekap kanggo nyedhiyani instalasi Onsite lan Nguripake-Key Project; kanggo negara liyane lan wilayah liyane saka Eropah, kita bisa nyedhiyani instalasi pengawasan, commissioning lan layanan latihan pegawe.

Q: Carane bisa mbuktekaken sing teknologi lan peralatan siji sing paling majeng lan stabil ing lapangan?

A ㄩ We nandheske kanggo gabungke theoretics lan laku ing ngembangaken teknologi kita. We kudu akeh taun pengalaman operasi praktis saka tanduran pyrolysis lan kita ketemu lan digawe upgrade lan perubahan patut. Ing Kangge, kita duwe akeh pelanggan mlaku komersial lan dadi * tetanduran ing negara.

Q: Apa sing nyedhiyani Situs riko saka tanduran mlaku?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani customer * s wis ana tanduran kanggo riko situs.

Q: Apa sing aplikasi saka lenga lan karbon ireng

A: Ing specification lenga diprodhuksi dening baris produksi pyrolysis dadi kita ketula karo SH / T0356-1996 No 4 Light bakar Oil. Lenga diprodhuksi nduweni nilai dhuwur panas lan isi belerang kurang, bisa digunakake kanggo kobong, generator lan lenga mentah kanggo distillation etc. lenga sawise proses distillation bisa Applied kanggo engine amba daya-kurang kacepetan diesel, engineering lan tetanèn kendaraan / marine engineer lan kabeh jinis generator.
Kanggo aplikasi saka karbon Black, hubungi kita kanggo rincian liyane


  • Previous:
  • Next:

  • Jerman Hungary
    Jerman Hungary
  • Tampilan Online Chat!