Industrial dadi sampah plastik pyrolysis Prodcution Line

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck

Detail produk

Project relatif

Tags Product

produk-fitur

 

Industrial dadi sampah plastik pyrolysis Plant  Proses Produksi

Ing plastik sampah mixed bakal shredded lan terus-terusan panganan menyang reaktor pyrolysis liwat mesin dipakani. Bahan bakal wis digawe panas sak proses ngaturaken lan leleh kurang titik plastik kaya PVC bakal pyrolyst. The HCl bakal banjur neutralized dianggep sawisé pamisahan karo bahan liyane.

 Ing pancet Penyetor sistem dadi panas suhu panas kanggo reaktor pyrolysis. Bahan baku sing terus-terusan panganan menyang reaktor pyrolysis lan spreaded dening sistem, ngrampungke reaksi pyrolysis karo katalis-efficiency dhuwur.

Ing gas lenga pyrolyst diuripake menyang bahan bakar minyak kualitas dhuwur lan jumlah cilik saka gas combustible sawise pangolahan ngisor kayata misahake cilik distillation, amben tetep catalyzing gas secondary lan turun-waxing etc.

Ing gas combustible wis babar blas digunakake minangka bahan bakar kanggo sistem sawise scrubbing, kang tekan energi panas poto-ndhukung. Ing gas sawise kang obaran bakal mumpuni kosong, bisa diperlokake sawise proses sesuci gas.

Jumlah cilik turahan ngalangi kui saka reaksi wis terus-terusan kosong, bisa diperlokake metu saka reaktor, lan sing bisa luwih diolah dadi kelet bahan bakar.

 

Industrial dadi sampah plastik pyrolysis Plant  sistem

sistem plastik sampah wis perawatan (opsional)

materi mentahan sistem wis dadi panas

sistem dadi panas suhu pancet

HCl sistem absorbing (opsional gumantung materi)

sistem pyrolysis dadi

sistem scrubbing gas combustible

sistem dimurnèkaké Gas

Ampas sistem perawatan ngregedi-free (opsional)

Control subsistem

Industrial dadi sampah plastik pyrolysis Plant  Ciri

panas pancet Accurate lan speading panas teachnology sing temen maujud.

Sistem materi nyebar ndadekake materi merata digawe panas lan adoh mundhak lumahing panas, accompanish karo struktur paten, sing babar blas ditanggulangi efficiency transfer kurang panas lan coking sing dumadi ing teknologi liyane lan Alat ing donya.

Ing gas combustible sethitik wis babar blas digunakake minangka bahan bakar kanggo sistem sawise scrubbing, digabungake karo sistem daur ulang panas ampas, adoh sudo biaya mlaku.

Sistem nresep HCL unik lan lengkap, babar blas nyuda biaya ngurutake larang kanggo plastik sampah dicampur.

Ngadopsi teknologi catalyzing loro-langkah, kang tekan ngasilaken lenga luwih lan luwih apik kualitas.

Sistem dimurnèkaké gas tartamtu bakal mbusak kabeh rereged, kayata senyawa organik lan partikel padhet kaya H2S, CO, CO2, SO2, SO3, NOX, NH3 etc., kang nggawe specifications polusi tundhuk karo Eropah lan US etc. Highly diatur standar negara.

Kabèh line adopts PLC sistem kontrol Mlebu nalar, bisa éling kabeh TCTerms kontrol otomatis lan kanggo ngumpulake, ngetung, rekaman lan print data minangka weker uga.

 

kethokan-ban-pyrolysis-mesin

Niutech Environment Teknologi Kaluwihan

Industrial dadi, kabeh massive, nambah efficiency perawatan lan kemampuan produksi.

Exclusive teknologi suhu pyrolysis kurang, konsumsi kurang, nambah ngasilaken lenga lan kualitas, mesthekake long term, terus operasi lan anteng saka produksi, dramatically nggedhekake peralatan * umure.

Eksklusif anti-cocking, teknologi distribusi termal, mbisakake materi merata digawe panas lan? Rampung pyrolized, kanggo ngrambah produk kualitas dhuwur.

Istimewa teknologi segel panas, kanggo mesthekake operasi aman lan dipercaya.

dimurnèkaké gas eksklusif lan isih panas teknologi praktis ulang, gas diresiki bisa digunakake kanggo sistem dadi panas minangka gas combustible, panas isih bisa dully digunakke, poto temen maujud-sumber kanggo reaksi pyrolysis tanpa sumber panas ekstra, dramatically nyilikake biaya mlaku.

gas exhaust baris produksi wis dites, paragraf polusi nyukupi kabutuhan saka EU EEA UE lan US EPA.

baris produksi kabeh nganggo PLC kontrol cerdas, bebaya, weker lan fungsi otomatis koreksi, asuransi operasi ing kondisi safety.

requirement Low kanggo Cacahing anggota, kakiyatan apa kurang lan produksi resik.

Comparison Chart "Comparison of kahanan teknologi saiki antarane domestik lan luar negeri"

Comparison of kahanan teknologi saiki antarane domestik lan luar negeri

  • specification polusi ing selaras karo standar EEA ing standar EU lan EPA ing US

sampah-ban-plastik-pyrolysis-mesin

  • Ing namung fasilitas milih ing aturan karo praktis komprehensif kahanan akses industri ban sampah ditanggepi dening MIIT

Industrial-dadi-Scrap-Tirus-pyrolysis-Produksi-Line

  • Inti Patents (Overseas)

Inti-paten

  • Inti Patents (Domestic)

inti-paten (cn)

 

Q: Apa kapasitas kisaran sing bisa nyedhiyani?

A: Kita bisa nyedhiyani 10000T / Y, 20000T / Y, 30000T / Y lan kapasitas ageng

Q: apa jenis sistem sampeyan bisa nyedhiyani?

A: Industrial dadi Kethokan Tirus pyrolysis Line Produksi; Industrial dadi sampah plastik pyrolysis Line; Sistem Distillation Oil; Carbon Black Luwih Perawatan Sistem

Q: The Space Kabutuhan?

A: Minangka kanggo 10,000T / Y line, bengkel bagean pyrolysis punika 48m * 20m * 9J, kang kalebu pelatihan ban (utawa plastik) shredding lan produk perawatan

Q: Kabutuhan Labor?

A ㄩ Ora pegawe needed sak produksi, nanging mung kanggo kontrol, pengawasan lan transportasi. Minangka kanggo 10,000T / Y line, iku kudu bab 3-4 upaya / shift

Q: Delivery Time?

A: Minangka kanggo 10,000T / Y line, iku perlu bab 5-6 sasi

Q: Bakal perusahaan nyedhiyani Instalasi Onsite lan Nguripake-Key Project?

A: Kanggo Eropah kita cekap kanggo nyedhiyani instalasi Onsite lan Nguripake-Key Project; kanggo negara liyane lan wilayah liyane saka Eropah, kita bisa nyedhiyani instalasi pengawasan, commissioning lan layanan latihan pegawe.

Q: Carane bisa mbuktekaken sing teknologi lan peralatan siji sing paling majeng lan stabil ing lapangan?

A ㄩ We nandheske kanggo gabungke theoretics lan laku ing ngembangaken teknologi kita. We kudu akeh taun pengalaman operasi praktis saka tanduran pyrolysis lan kita ketemu lan digawe upgrade lan perubahan patut. Ing Kangge, kita duwe akeh pelanggan mlaku komersial lan dadi * tetanduran ing negara.

Q: Apa sing nyedhiyani Situs riko saka tanduran mlaku?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani customer * s wis ana tanduran kanggo riko situs.

Q: Apa sing aplikasi saka lenga lan karbon ireng

A: Ing specification lenga diprodhuksi dening baris produksi pyrolysis dadi kita ketula karo SH / T0356-1996 No 4 Light bakar Oil. Lenga diprodhuksi nduweni nilai dhuwur panas lan isi belerang kurang, bisa digunakake kanggo kobong, generator lan lenga mentah kanggo distillation etc. lenga sawise proses distillation bisa Applied kanggo engine amba daya-kurang kacepetan diesel, engineering lan tetanèn kendaraan / marine engineer lan kabeh jinis generator.
Kanggo aplikasi saka karbon Black, hubungi kita kanggo rincian liyane


  • Previous:
  • Next:

  • a288ca0f6 e3e40a9c9
    China Thailand
  • Tampilan Online Chat!