Niutech @ 2018 Munich IFAT

20 International Fair kanggo Environmental Protection (IFAT) ing München, iki grandly dianakaké ing Pusat Expo New International in Munich saka 14 Mei kanggo 18 Mei, 2018. Ing Munich Expo didegaké ing taun 1966, ing donya sing paling profesional perdagangan padha kanggo lingkungan Proteksi . Minangka salah siji saka pameran internasional utama Certified dening UFI, iku ndadékaké gaya paling anyar saka industri pangayoman lingkungan internasional lan dikenali minangka indikator global.

新 图片 (1)

IFAT wis sukses dilaksanakaké kanggo 19 mau lan paling gedhé lan paling penting perdagangan padha kanggo industri pangayoman lingkungan. Ing limang dina pameran Jembaré saka 260.000 meter persegi. Wis 18 balai pameran gedhe-ukuran lan telung wilayah pameran ruangan. Iku sampun mbekta 3.304 pameran saka 59 negara lan kepincut luwih saka 135.000 pengunjung profesional global saka 168 negara kanggo ngunjungi lan rembugan.

IFAT Expo wis mesthi wis dianggep minangka kesempatan penting kanggo industri pangayoman lingkungan domestik kanggo ngetik pasar internasional. Akeh perusahaan lingkungan Proteksi domestik lan manca kondhang duwe njupuk bagéyan ing expo lan katampil anjog teknologi pangayoman lingkungan donya. Niutech Environment Teknologi Corporation (hereinafter diarani minangka "Nituech") ndadekke anjog peralatan teknologi pyrolysis internasional kanggo IFAT. Iku ora mung ngarep-arep kanggo nggedhekake bisnis internasional liwat platform dagang iki jembar, nanging uga saiki donya kanggo ndeleng sing munggah saka industri pangayoman lingkungan China kang, Salajengipun, terus iki kesempatan kanggo tumindak diskusi lan ijol-ijolan karo pavilions elit saka kabeh ndonya, lan kanggo nuduhake donya gaya lan kekuatan saka perusahaan governance lingkungan China kang ing proses kabeh-babak, multi-tingkat, lan mawiyar.

 新 图片

China lan certified dening EU CE lan Jerman TUV. Teknologi lan peralatan bisa Applied kanggo sawetara saka sudhut aplikasi lan bisa digunakake kanggo daur ulang saka polimer dhuwur-molekul kayata ban sampah, plastik sampah, endhot lenga, macem-macem jinis lenga sampah, lenga ampas, sampah kimia, ngalangi sampah , lan damen. prabot wis diekspor kanggo Jerman, Brazil, Hongaria, Estonia, India, Thailand, Malaysia, Irak, Taiwan lan negara liyane lan wilayah, wis menang puji unanimous saka pelanggan.

Kanthi Rising kabutuhan governance lingkungan China kang, sing dikarepake kanggo ijol-ijolan teknologi lingkungan antarane domestik lan luar negeri terus munggah. Minangka inti saka Eropah, Jerman iku salah siji pusat perdagangan donya paling utamané platform disenengi kanggo Cina perusahaan kanggo nampilake produk lan teknologi langsung kanggo donya. Minangka Cina perusahaan, Niutech ora mung nggantosi kekuatan account lan technical tingkat perusahaan, nanging uga nuduhake kekuatan industri pangayoman lingkungan China kang. Niutech uga bakal nglakoni pengabdian kanggo pasar internasional lan mbangun siji ndhuwur manufaktur global peralatan lingkungan pangayoman lan panyedhiya layanan teknologi perawatan lingkungan.


Post wektu: Jul-11-2018
Tampilan Online Chat!