Sugeng anget kanggo Papan anyar Niutech Environment Teknologi Corporation grand listing

Niutech Environment Teknologi Corporation

Agustus 2016 1, Niutech Environment Teknologi Corporation Papan anyar listing upacara iki dianakaké ing Enterprises cilik lan medium-ukuran sistem transfer nuduhake, kode stock; 837414. Total ibukutha nuduhake 30 yuta Enggo bareng, disponsori dening perantara saka Guoxin Securities, Niutech Environment Teknologi Corporation ketua direksi ing wicara upacara ngandika: listing sukses kanggo perusahaan kanggo nggawa pembangunan liyane, pembangunan lingkungan luwih, uga nindakake dikarepake sakabèhé saka luwih, perusahaan iki bakal luwih standar corporate governance lan strictly nindakake kawajiban pambocoran informasi, kanggo ngleksanakake kontrol luwih ketat.


Post wektu: Jun-28-2018
Tampilan Online Chat!