Sistem Distillation Oil karo Best High-Quanlity Products

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart

Detail produk

Project relatif

Tags Product

Fitur Product

 

sistem distillation Oil

1. proses instruction Technical

Sawise cekap kangge exchanging panas karo produk saka baris tambahan menara distillation, lenga mentah lumebu menyang pawon lan digawe panas nganti suhu required. Lenga mentah sawise digawe panas ing pawon wis ditransfer menyang menara distillation distillation, cooling fter, gas non-combustible bisa tak ing ndhuwur tower, bagian sekedhik bensin ing 1 st line atmosfer, lan bagian sekedhik diesel cahya ing 2 nd atmosfer baris, bagian sekedhik diesel abot ing 3 rd baris lan lenga abot ing ngisor tower. Isi lilin ing lenga plastik mentah punika relatif dhuwur; lenga plastik mentah lumebu menyang reaktor amben tetep kanggo proses de-waxing katalitik sawise panas exchanging liwat pawon, lan banjur ditransfer menyang menara distillation distillation, lan saben baris produk tambahan bakal tak. Gas Non-combustible wis ngenalaken menyang pawon kanggo kobong minangka jenis bahan bakar. Gasoline lan diesel pecahan sing terus-terusan ditransfer menyang sistem campuran lenga kanggo refinery ngumbah alkali lan campuran kanggo njaluk bensin dinamis lan diesel kang bisa ketemu requirement pasar. Lenga abot ing ngisor tower ditransfer menyang tank bahan bakar minyak abot kanggo sumber bahan bakar kanggo pawon lan ketel uap; lenga abot ing kendel bakal campuran miturut sarat pasar lan banjur didol minangka bahan bakar minyak.

2. Konstitusi Equipment and Supplies Utama

Ing unit distillation lenga babar blas dipérang dadi 8 sistem minangka ngisor iki: Steam sistem ketel sistem lenga mentah Saben tambahan sistem line lenga Non-combustible sistem sistem gas banyu Cooling komprèsi Oil campuran sistem Control

3. Fitur lan kaluwihan

1. Iku bisa mujudaken proses dadi, campuran lan refinery lenga mentah, nggedhekake kapasitas proses saka pesawat sakabehane peralatan, nyilikake wektu produksi lan ngoptimalake kualitas output, ing sawetoro, efficiency produksi lan revenue perusahaan bakal apik Ngartekno. 2. gas Non-combustible wis ngenalaken menyang pawon kanggo kobong minangka bahan bakar, kang ora mung nyuda polusi polusi lan uga nyimpen energi uga ngedhunake biaya. 3. Telung kaluwihan utama reaktor amben tetep: (1). Èfèktif ngatasi masalah sing isi kotor ing lenga mentah, mulo kuwi deactivates katalis cepet. (2). Iku bisa mujudaken ulang katalis lan ngurangi biaya operasi nemen. (3). The katalitik efek de-waxing ora mung bisa nambah tingkat ngasilaken bensin lan diesel cahya karo dhuwur ditambahaké-nilai, uga nambah kualitas lenga èfèktif. 4. Pesawat sakabehane sistem distillation wis otomatis kontrol dening PLC (Programmable kontrol logika) sistem, tekan kanthi otomatis ngontrol TCTerms referensi lan kaping fungsi, kayata, data, pitungan, rekaman, formulir laporan print, weker lan ing.Oil-distillation-sistem

Niutech Environment Teknologi Kaluwihan

Industrial dadi, kabeh massive, nambah efficiency perawatan lan kemampuan produksi. Exclusive teknologi suhu pyrolysis kurang, konsumsi kurang, nambah ngasilaken lenga lan kualitas, mesthekake long term, terus operasi lan anteng saka produksi, dramatically nggedhekake peralatan * umure. Eksklusif anti-cocking, teknologi distribusi termal, mbisakake materi merata digawe panas lan? Rampung pyrolized, kanggo ngrambah produk kualitas dhuwur. Istimewa teknologi segel panas, kanggo mesthekake operasi aman lan dipercaya. dimurnèkaké gas eksklusif lan isih panas teknologi praktis ulang, gas diresiki bisa digunakake kanggo sistem dadi panas minangka gas combustible, panas isih bisa dully digunakke, poto temen maujud-sumber kanggo reaksi pyrolysis tanpa sumber panas ekstra, dramatically nyilikake biaya mlaku. gas exhaust baris produksi wis dites, paragraf polusi nyukupi kabutuhan saka EU EEA UE lan US EPA. baris produksi kabeh nganggo PLC kontrol cerdas, bebaya, weker lan fungsi otomatis koreksi, asuransi operasi ing kondisi safety. requirement Low kanggo Cacahing anggota, kakiyatan apa kurang lan produksi resik.

Comparison Chart "Comparison of kahanan teknologi saiki antarane domestik lan luar negeri"

Comparison of kahanan teknologi saiki antarane domestik lan luar negeri

  • specification polusi ing selaras karo standar EEA ing standar EU lan EPA ing US

sampah-ban-plastik-pyrolysis-mesin

  • Ing namung fasilitas milih ing aturan karo praktis komprehensif kahanan akses industri ban sampah ditanggepi dening MIIT

Industrial-dadi-Scrap-Tirus-pyrolysis-Produksi-Line

  • Inti Patents (Overseas)

Inti-paten

  • Inti Patents (Domestic)

inti-paten (cn)

Q: Apa kapasitas kisaran sing bisa nyedhiyani?

A: Kita bisa nyedhiyani 10000T / Y} 20000T / Y} 30000T / Y lan kapasitas ageng

Q: apa jenis sistem sampeyan bisa nyedhiyani?

A: Industrial dadi Kethokan Tirus pyrolysis Line Produksi; Industrial dadi sampah plastik pyrolysis Line; Sistem Distillation Oil; Carbon Black Luwih Perawatan Sistem

Q: The Space Kabutuhan?

A: As for a 10,000T/Y line, the workshop of pyrolysis section is 48m*20m*9m, which is excluding tire (or plastic) shredding and finished products treatment workshops

Q: Kabutuhan Labor?

A ㄩ Ora pegawe needed sak produksi, nanging mung kanggo kontrol, pengawasan lan transportasi. Minangka kanggo 10,000T / Y line, iku kudu bab 3-4 upaya / shift

Q: Delivery Time?

A: As for a 10,000T/Y line, it needs about 5-6 months

Q: Bakal perusahaan nyedhiyani Instalasi Onsite lan Nguripake-Key Project?

A: For the Europe we are sufficient to provide onsite installation and Turn-Key Project; for other countries and regions other than Europe, we could provide supervision installation, commissioning and labor training service.

Q: Carane bisa mbuktekaken sing teknologi lan peralatan siji sing paling majeng lan stabil ing lapangan?

A ㄩ We nandheske kanggo gabungke theoretics lan laku ing ngembangaken teknologi kita. We kudu akeh taun pengalaman operasi praktis saka tanduran pyrolysis lan kita ketemu lan digawe upgrade lan perubahan patut. Ing Kangge, kita duwe akeh pelanggan mlaku komersial lan dadi * tetanduran ing negara.

Q: Apa sing nyedhiyani Situs riko saka tanduran mlaku?

A: Yes, we could provide existing customer*s plant for your site visit.

Q: Apa sing aplikasi saka lenga lan karbon ireng

A: Ing specification lenga diprodhuksi dening baris produksi pyrolysis dadi kita ketula karo SH / T0356-1996 No 4 Light bakar Oil. Lenga diprodhuksi nduweni nilai dhuwur panas lan isi belerang kurang, bisa digunakake kanggo kobong, generator lan lenga mentah kanggo distillation etc. lenga sawise proses distillation bisa Applied kanggo engine amba daya-kurang kacepetan diesel, engineering lan tetanèn kendaraan / marine engineer lan kabeh jinis generator. Kanggo aplikasi saka karbon Black, hubungi kita kanggo rincian liyane

  • Previous:
  • Next:

  • Thailand
    Thailand
  • Tampilan Online Chat!