за нас

Опис на компанијата:

 

Niutech животна средина технологија Корпорацијата, која ја доби наградата за кинески Националниот Наука и технологија Напредок, е предлагачот на кинескиот национален стандард; Компанијата има повеќе од 60x патенти овластување на глобално ниво, а десетици под апликација.

Niutech е водечка претпријатие специјализирано за полимер отпад (старо гуми, отпад од пластика, масло тиња итн) континуирано пиролиза технологија R & D, висок квалитет на производство опрема, како и производи за продажба. Целата пиролиза фабриката работи под безбедни и еколошки услови во согласност со стандардите на ЕУ и ЕЕА US EPA.

Со извонредна и професионални технички тим, Niutech непрестајно се подобри својата технологија опрема за повеќе од 30 години, со цел да се обезбеди најдобрите и сеопфатно решение на клиентите. Niutech континуирано пиролиза растенија се успешно инсталирани и комерцијално работат во Европа, Азија и Америка, и доби економски, социјални и еколошки бенефиции за клиентите.

新 图片 (1)

1

Исклучителни достигнувања:

 

 · На само претпријатие во индустријата пиролиза победи Напредок награда на националниот Кина Наука и технологија

· Држете на повеќето основни пронајдок во индустријата пиролиза

· Dafter на националните стандарди

· Кина гуми отпад пиролиза опрема R & D центар

· Посвети во полимер отпад пиролиза for30 години

· Навистина реализира индустриски континуирано работење


WhatsApp Онлајн Chat!