Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

П: Што е со капацитет се движи дека може да обезбеди?

А:  Ние може да обезбеди 10000T / Y, 20000T / Y, 30000T / Y и поголеми капацитети

П: Што е вид на системи може да обезбеди?

А:  Индустриски континуирано Отпад гуми пиролиза производствена линија; Индустриски континуирано пластичен отпад пиролиза линија; Нафта дестилација систем; Саѓи Понатаму систем за третман

П: простор Потребно?

А: Како за 10,000T / Y линија, работилницата на делот пиролиза е 48м * 20 * 9 милиони, која со исклучок на работилници гуми (или пластика) сечење и готови производи третман

П: Потребно труд?

О: Не работни односи за време на производството, но само за контрола, инспекција и транспорт. Како за 10,000T / Y линија, тоа се потребни околу 3-4 трудови / поместување

П: Време на испорака?

A: Како за 10,000T / Y линија, тоа треба околу 5-6 месеци

П: Дали вашата компанија обезбеди лице место инсталација и клуч проект?

А: На Европа ни се доволни за да обезбеди лице место инсталација и клуч проект; за други земји и региони, освен Европа, ние може да обезбеди надзор инсталација, пуштање во работа и обука на работната услуга.

П: Како може да се докаже дека вашиот технологија и опрема е најнапредна и стабилен еден во областа?

А: Ние инсистираме да се комбинираат theoretics и пракса во развојот на нашата технологија. Имаме многу години практична работа искуство од пиролиза на растенијата и го најдовме и го направија надградба и промена за тоа. Во меѓувреме, имаме многу комерцијални и континуирано постројки на клиентите во различни земји.

П: Може ли да се обезбедат посета на вашиот трчање растение?

О: Да, ние може да обезбеди погон постоечки клиенти за вашата посета.

П: Кои се барањата на нафта и саѓи

A: спецификација масло произведено од страна на нашите континуирано производство пиролиза линија е во согласност со SH / T0356-1996 Не 4 светлината мазут. Произведената нафта има висока вредност на топлина и ниска содржина на сулфур, може да се користи за согорување, генератор и на сурово масло за дестилација итн нафта по процес на дестилација може да се примени за голема моќ-ниска брзина дизел мотор, инженеринг и земјоделски возила / морските инженер и сите видови на генератори.
За примена на саѓи, Ве молиме да не контактирате за да добиете повеќе детали

Сакаат да работат со САД?


WhatsApp Онлајн Chat!