Niutech @ 2018 Минхен IFAT

20-ти Меѓународен саем за заштита на животната средина (IFAT) во Минхен, беше grandly одржа во Новиот Експо Центар во Минхен од 14 Мај - 18 Мај, 2018 година во Минхен Експо е основана во 1966 година, во светот повеќето професионални саем за заштита на животната средина . Како еден од главните меѓународни изложби сертифициран од страна на UFI, тоа води најновиот тренд на меѓународната индустрија заштита на животната средина и е призната како глобален индикатор.

新 图片 (1)

IFAT беше успешно се одржа 19 седници и е најголем и најважен трговски саем за инвестиции во заштитата на животната средина. изложба на петдневната зафаќа површина од 260.000 квадратни метри. Таа има 18 големи изложбените сали и три отворено изложба области. Тој ги собра 3.304 изложувачи од 59 земји и привлече повеќе од 135.000 глобалната професионални посетители од 168 земји да ја посетите и да преговараат.

IFAT Експо секогаш се смета како важна можност за домашната индустрија, заштита на животната средина за да влезат во меѓународниот пазар. Многу познати домашни и странски компании, заштита на животната средина треба да учествуваат во овој саем и е прикажана водечки технологии за заштита на животната средина на нивните светот. Niutech животна средина технологија корпорација (во понатамошниот текст како "Nituech") за да го водечките меѓународни опрема пиролиза технологија за IFAT. Таа се надева дека не само да се прошири својата меѓународна бизнис преку оваа огромна платформа за тргување, но, исто така, го претстави светот да види пораст на индустријата за заштита на животната средина во Кина, освен тоа, да се одржи оваа можност да се спроведе дискусии и размена со елита павилјони од целиот свет, и да му покажеме на светот на стил и силата на компании управувањето со животната средина на Кина во сите круг, мулти-ниво, и широки начин.

 新 图片

Кина и сертифицирани од страна на CE ЕУ и Германија TUV. Технологијата и опремата може да се примени во широк спектар на апликации и може да се користи за рециклирање на висока молекуларна полимери, како што отпадните гуми, отпад од пластика, масло тиња, разни видови на отпадни масла, остаток на нафта, хемиски отпад, цврст отпад и биомаса. Оваа опрема се извезуваат во Германија, Бразил, Унгарија, Естонија, Индија, Тајланд, Малезија, Ирак, Тајван и други земји и региони, имаат освоено едногласни пофалби од потрошувачите.

Со зголемувањето на потребите на управувањето со животната средина во Кина, побарувачката за размена на животната средина технологија меѓу домашни и од странство продолжува да расте. Како јадро на Европа, Германија е еден од најголемите светски трговски центри особено на склопот на платформа за кинески компании за да се прикаже производи и технологии директно на светот. Како кинеска компанија, Niutech не само што претставува бренд сила и техничко ниво на компанијата, но исто така се одразува на силата на индустријата за заштита на животната средина во Кина. Niutech, исто така, ќе се посвети на својата посветеност на меѓународниот пазар и да се изгради една врвни производители глобалната опрема за заштита на животната средина и технологија провајдери на услуги за третман на животната средина.


Време на мислењето: Jul-11-2018
WhatsApp Онлајн Chat!