Топли честитки до новиот одбор Niutech животна средина технологија Корпорацијата големата листа

Niutech животна средина технологија Корпорацијата

Август 2016 Читај повеќе mk 1, Niutech животна средина технологија Корпорацијата на листата церемонијата нов одбор одржа во системот за пренос на удел на малите и средни претпријатија, акции кодот; 837414. вкупниот акционерски капитал е 30 милиони акции, спонзорирана од страна на брокерските на Guoxin хартии од вредност, Niutech животна средина технологија Корпорацијата претседател на одборот на директори на говор на церемонијата рече: успешното листата за компанијата да донесе повеќе можности за развој, подобар развој на животната средина, исто така, врши вкупната побарувачка за високо, оваа компанија и понатаму ќе се стандардизираат на корпоративното управување и строго се исполни обврската за обелоденување на информации, за спроведување на построга контрола.


Време на мислењето: Јуни-28-2018
WhatsApp Онлајн Chat!