производи

Niutech животна средина технологија Корпорацијата (Жинан Еко-енергетска технологија копродукции, Ltd) независно развиен Индустриската Континуирано Отпад гуми пиролиза линија за производство и индустриски Континуирано пластичен отпад пиролиза производствена линија со својата независна интелектуална сопственост со кој се постигнува индустриски континуирано работење преку ниска температура каталитички пиролиза на безбедно, животна средина-friendly и многу ефикасно предуслови. Преку оваа технологија, т.н. "црна загадувач" и "бела загадувач", како гума остатоци и отпад од пластика, како и комунален цврст отпад и медицински отпад, итн може да се конвертира во одржлив енергетски производи со висока додадена вредност. големи индустриски Континуирано пиролиза централа е комерцијализиран во Германија, Естонија, Тајланд, Тајван, Малезија, итн и се здоби со економски придобивки додека го генерира големи еколошки и социјални бенефиции. Компанијата се состои од најголемите дизајнерски тим за истражување и професионална решенија и инсталација и пуштање во работа на тимот за обезбедување на целосен проект решенија.

WhatsApp Онлајн Chat!