Rreth nesh

Kompania Hyrje:

 

Niutech Mjedisit Teknologji Corporation, e cila ka fituar Kombëtar i Shkencës dhe Teknologjisë Çmimin e Progresit kineze, është hartuesi e kineze standard kombëtar; Kompania ka më shumë se 60x patentat autorizimin globalisht dhe dhjetra nën aplikimit.

Niutech është ndërmarrja kryesore që të specializuar në mbetje polimer (goma skrap, mbeturinave plastike, llum naftës etj) teknologji vazhdueshëm Pyrolysis R & D, pajisje me cilësi të lartë prodhimin, si dhe shitjet e produkteve. Bimore e tërë Pyrolysis është duke punuar në kushte të sigurta dhe të mjedisit të favorshëm, në përputhje me standardet e EEA BE dhe SHBA EPA.

Me ekip të shquar dhe profesional teknik, Niutech unremittingly përmirësojë pajisjet e saj teknologjike për më shumë se 30 vjet, në mënyrë që të ofrojë zgjidhjen më të mirë dhe të plotë për klientët. Niutech bimët vazhdueshme piroliza janë instaluar me sukses dhe operohet komerciale në Evropë, Azi dhe Amerikë, dhe fitoi përfitime ekonomike, sociale dhe mjedisore për klientët.

新 图片 (1)

1

Arritje të rëndësishme:

 

 · Ndërmarrja e vetme në industrinë Pyrolysis fiton Kina Shkencës dhe Teknologjisë Çmimin Kombëtar të Progresit

· Të mbajë shpikja më bazë në industrinë Pyrolysis

· Dafter e standardeve kombëtare

· Kina mbeturinave gomave Pyrolysis Pajisje R & D Center

· Kushtojnë në polimer piroliza e mbetjeve for30 vjeç

· Të vërtetë kuptojnë funksionimin e vazhdueshëm industriale


WhatsApp Online Chat !