Niutech @ 2018 Munich IFAT

Panairi i 20-të Ndërkombëtar për Mbrojtjen e Mjedisit (IFAT) në Mynih, u mbajt grandly në Qendrën New Ndërkombëtare Expo në Mynih nga 14 maj deri më 18 maj, 2018. Expo Munich është themeluar në vitin 1966, e drejtë më në botë profesionale tregtare për mbrojtjen e mjedisit . Si një nga ekspozitat e mëdha ndërkombëtare të certifikuara nga UFI, ajo çon trendin më të fundit të industrisë ndërkombëtare për mbrojtjen e mjedisit dhe është e njohur si një tregues globale.

新 图片 (1)

IFAT është mbajtur me sukses për 19 seanca dhe është më i madh dhe më i rëndësishëm drejtë të tregtisë për industrinë e mbrojtjes së mjedisit. Ekspozita pesë-ditore mbulon një sipërfaqe prej 260.000 metra katrorë. Ajo ka 18 salla ekspozitë në shkallë të gjerë dhe tre zonat në natyrë ekspozitë. Ajo ka sjellë së bashku 3,304 ekspozues nga 59 vende dhe tërhoqi më shumë se 135.000 vizitorë globale profesionale nga 168 vende për të vizituar dhe të negociuar.

IFAT Expo ka qenë gjithmonë e konsideruar si një mundësi të rëndësishme për industrinë vendase për mbrojtjen e mjedisit për të hyrë në tregun ndërkombëtar. Shumë mirë-njohur kompanitë vendase dhe të huaja për mbrojtjen e mjedisit kanë marrë pjesë në këtë expo dhe shfaqet teknologjive kryesorë të botës së tyre të mbrojtjes së mjedisit. Niutech Mjedisit Technology Corporation (në tekstin e mëtejmë "Nituech") sjell ndërkombëtar kryesor të pajisjeve të teknologjisë Pyrolysis për IFAT. Ajo jo vetëm që shpreson për të zgjeruar biznesin e saj ndërkombëtare nëpërmjet kësaj platforme të madhe tregtare, por edhe të paraqesin botën për të parë rritjen e industrisë për mbrojtjen e mjedisit të Kinës, për më tepër, për të mbajtur këtë mundësi për të kryer diskutime dhe shkëmbime me pavionet e elitës nga e gjithë bota, dhe për të treguar botës stilin dhe forcën e kompanive mjedisore Kinës qeverisjes në mënyrë të gjitha raundin, multi-nivel, dhe të gjerë.

 新 图片

Kina dhe certifikuar nga BE CE dhe TUV Gjermani. Teknologjia dhe pajisjet mund të aplikohet për një gamë të gjerë e aplikacioneve dhe mund të përdoret për riciklimin e polimere lartë molekulare të tilla si goma të mbeturinave, mbeturinave plastike, llum naftës, llojet e ndryshme të mbeturinave të naftës, vaj e mbetur, mbetjet kimike, mbeturinave të ngurta , dhe biomasa. Kjo pajisje kanë eksportuar në Gjermani, Brazil, Hungaria, Estonia, India, Tajlanda, Malajzia, Irak, Tajvani dhe vendet dhe rajonet e tjera, kanë fituar lëvdata unanim nga konsumatorët.

Me rritje të nevojave mjedisore Kinës qeverisjes, kërkesa për shkëmbime teknologjisë mjedisore ndërmjet vendit dhe jashtë vendit vazhdon të rritet. Si bazë e Evropës, Gjermania është një nga qendrat më të mëdha botërore të tregtisë sidomos platforma e preferuar për kompanitë kineze për të shfaqur produktet dhe teknologjitë direkt në botë. Si një kompani kineze, Niutech jo vetëm që paraqet forcë markë dhe teknike nivelin e kompanisë, por gjithashtu reflekton fuqinë e industrisë së mjedisit të Kinës mbrojtjes. Niutech do të kushtojnë përkushtimin e saj në tregun ndërkombëtar dhe për të ndërtuar një të lartë prodhuesit globale e pajisjeve për mbrojtjen e mjedisit dhe ofruesit e shërbimeve të teknologjisë së trajtimit mjedisor.


Ora Post: Jul-11-2018
WhatsApp Online Chat !