urime të ngrohta për të bordit të ri Niutech Environment Technology Corporation listë të madhe

Niutech Mjedisit Technology Corporation

1 gusht 2016, Niutech Mjedisit Teknologji Corporation Ceremonia e renditur bordi i ri u mbajt në ndërmarrjet e vogla dhe të mesme sistemin e transferimit të aksioneve, kodin e aksioneve; 837414. Totali i kapitalit pjesa është 30 milionë aksione, sponsorizuar nga broker i Guoxin letrave me vlerë, Niutech Mjedisit Technology Corporation kryetar i bordit të drejtorëve në fjalimin ceremoni tha: listimi i suksesshëm për kompaninë për të sjellë më shumë mundësi për zhvillim, mjedis më të mirë të zhvillimit, të kryejë kërkesën e përgjithshëm të larta, kjo kompani do të standardizojë më tej qeverisjen korporative dhe në mënyrë rigoroze të kryejë detyrimin e dhënies së informacionit, për të zbatuar kontroll më të rreptë.


Ora Post: Jun-28-2018
WhatsApp Online Chat !