Produkte

Niutech Mjedisit Technology Corporation (Jinan Eko-Energy Technology Co., Ltd) në mënyrë të pavarur zhvilluar vazhdueshme braktisura industriale Tire Pyrolysis Linja Prodhimi dhe Industriale Continuous mbeturinave plastike Pyrolysis Linja e prodhimit me të drejtën e pronës intelektuale të pavarur e cila arrin operacion industrial vazhdueshëm përmes temperaturë të ulët piroliza katalitik në parakushtet sigurt, mjedisit të favorshëm dhe shumë efikase. Nëpërmjet kësaj teknologjie, e ashtuquajtura "ndotës të zezë" dhe "ndotës bardhë" si gomë skrap dhe mbeturinave plastike, si dhe MSW dhe mbeturinave mjekësore, etj mund të konvertohet në vlerë të shtuar të produkteve të qëndrueshme të lartë të energjisë. Shkalla e madhe Industrial Continuous Pyrolysis bimë është komercializuar në Gjermani, Estoni, Tajlanda, Tajvani, Malajzia, etj dhe ka fituar përfitime ekonomike ndërkohë që gjeneron përfitime të mëdha mjedisore dhe sociale. Kompania përbëhet ekipin më të madh të projektimit për hulumtim profesional dhe zgjidhje dhe instalimin dhe komisioneve ekip për të ofruar zgjidhje të plotë të projektit.

WhatsApp Online Chat !