• 90% Possesion di Industri Pyrolysis
  • Cina Nasional kamajuan Award pikeun Élmu & Téhnologi
  • 60+ Doméstik Patén & 10+ International PCT
  • 1
  • 主 图 1

wilujeung sumping

Tentang Kami

Niutech Lingkungan Téhnologi Corporation, nu meunang Cina Élmu & Téhnologi Nasional kamajuan Award, nya éta drafter tina Standar Nasional Cina; parusahaan boga leuwih ti 60x patén-patén otorisasina global sarta puluhan handapeun aplikasi.

Niutech teh perusahaan ngarah nu husus dina wastes polimér (ban besi tua, plastik runtah, minyak sludge jrrd) téhnologi Pyrolysis kontinyu R & D, pabrik alat-alat kualitas saluhur ogé produk jualan. Sakabeh tutuwuhan Pyrolysis berpungsi dina kaayaan aman sarta ramah-lingkungan patuh standar EU EEA jeung AS tépa.

Kalayan tim téknis beredar sarta profésional, Niutech unremittingly ngaronjatkeun alat-alat teknologi na pikeun leuwih 30 taun, dina urutan nyadiakeun pangalusna sarta komprehensif solusi pikeun klien. Niutech tatangkalan Pyrolysis kontinyu geus hasil dipasang na dioperasikeun komersil di Éropah, Asia jeung Amérika, sarta miboga kauntungan ekonomi, sosial jeung lingkungan keur klien.

naon urang dipigawe

proyék kami

WhatsApp Online Chat!