Taros Kami

alamat

4804, Puli Center

25th Gongqingtuan Rd

Kecamatan Shizhong, ijinan

Shandong, Cina

Surélék

sales@niutech.com

 

telepon

+86 531 86196301

Fax: +86 531 86196303

Jualan: +86 531 86196310

jam

Senén-Sabtu: 9 enjing ka 6pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!