Kontinyu besi tua Equipment Tirus Pyrolysis Industrial

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House

jéntré produk

Project relatif

Tags produk

produk-fitur

 

Besi tua Tirus Pyrolysis parabot Prosés Produksi

The ban besi tua ieu abon kana chip ban ditangtoskeun jeung terus bisa fed kana reaktor pikeun tekanan normal hawa tiis pyrolysis bareng jeung katalis mindahkeun hawa walirang low ngaliwatan alat disegel panas.

Gas minyak pyrolyst dihurungkeun kana minyak suluh sarta saeutik gas combustible (didaur ulang pamakéan sanggeus scrubbing) sanggeus fractionation jeung cooling ngaliwatan SEPARATOR minyak.

Kaluaran padet karbon atah hideung baja bakal dipisahkeun ku SEPARATOR magnét. Karbon hideung atah bakal otomatis dibikeun ka sistem produksi hideung karbon jeung kelas industri karbon hideung bakal dicandak sanggeus serius prosés kawas panggilingan jsb atawa bakal meunang rupa lianna tina bahan kimia tinggi-nilai. waja di dipisahkeun bisa dijual jadi waja besi tua.

Gas combustible bakal sagemblengna dipake salaku bahan bakar mun sistem sanggeus prosés scrubbing. Sistem pemanasan adopts téhnologi daur ulang panas residual, nu tebih nyimpen pamakéan énérgi sarta low handap biaya jalan. Gas dihasilkeun tina garis produksi bakal dimurnikeun papanggih standar lingkungan lajeng discharged.

Sistem garis produksi

Sistim ban shredding (pilihan)

Sistim pemanasan hawa konstan

Sistim pyrolysis kontinyu

Sistim Karbon produksi hideung (pilihan)

Sistim scrubbing gas Combustible

Sistim purifikasi Gas

sistim kontrol

Sistim distilasi minyak (pilihan)

 

besi tua-ban-Pyrolysis-mesin

Niutech Lingkungan Téhnologi Kaunggulan

Industrial kontinyu, throughput masif, ningkatkeun efisiensi pengobatan sarta kamampuan produksi.

Ekslusif téhnologi hawa pyrolysis low, konsumsi low, ningkatkeun ngahasilkeun minyak sarta kualitas, mastikeun istilah panjang, operasi kontinyu sarta ajeg produksi, nyirorot dilegakeun parabot * lifespan.

Ekslusif anti cocking, téhnologi distribution termal, ngaktipkeun bahan disarengan dipanaskeun sarta? Lengkep pyrolized, mun kahontal produk kualitas luhur.

Éksklusif téhnologi segel panas, pikeun mastikeun operasi aman tur dipercaya.

purifikasi gas ekslusif jeung sésana panas téhnologi utilization daur ulang, gas dimurnikeun bisa dipaké pikeun sistem pemanasan salaku gas combustible, panas sésana bisa dully garapan, sadar timer suplai pikeun réaksi pyrolysis tanpa sumber panas tambahan, nyirorot ngaleutikan ongkos ngajalankeun.

gas haseup garis produksi geus diuji, sadaya parameter émisi minuhan sarat tina EU EEA of EU jeung AS tépa.

garis produksi sakabéh ngadopsi purwakarta kontrol calakan, warning, alarem tur fungsi auto-koreksi, nanggungkeun ka kantor asuransi operasi dina kaayaan kaamanan.

sarat low pikeun Tamsyah, inténsitas kerja low jeung produksi beresih.

Ngabandingkeun Bagan "ngabandingkeun kaayaan téhnologi ayeuna antara domestic jeung mancanagara"

Ngabandingkeun kaayaan téhnologi ayeuna antara domestic jeung mancanagara

  • spésifikasi émisi sasuai jeung standar EEA dina standar EU jeung tépa di AS

runtah-ban-plastic-pyrolysis-mesin

  • The solely fasilitas dipilih di conformity kalawan utilization komprehensif kaayaan aksés Industri ban runtah dikaluarkeun ku MIIT

Industrial-Kontinyu-besi tua-Tirus-Pyrolysis-Produksi-Line

  • Core patén-patén (Overseas)

Core-patén-patén

  • Core patén-patén (doméstik)

inti-patén-patén (CN)

 

Q: Naon kapasitas Bulan nu bisa nyadiakeun?

A: Urang bisa nyadiakeun 10000T / Y} 20000T / Y} 30000T / Y sarta Kamampuh badag

Q: naon jenis sistem Anjeun bisa nyadiakeun?

A: Industrial Kontinyu besi tua Tirus Pyrolysis Line Produksi; Industrial Kontinyu Runtah Plastik Pyrolysis Line; Sistim Panyulingan minyak; Karbon Hideung Salajengna System Treatment

Q: The Spasi sarat?

A: Salaku pikeun 10,000T / Y garis, anu workshop ngeunaan bagian pyrolysis nyaeta 48m * 20m * 9m, nu geus kaasup bengkel ban (atawa palastik) shredding jeung produk réngsé perlakuan

Q: sarat Buruh?

A ㄩ No kuli diperlukeun nalika produksi, tapi ngan pikeun kontrol, pamariksaan jeung angkot. Salaku pikeun 10,000T / Y garis, éta kudu ngeunaan 3-4 labors / shift

Q: Pangiriman Time?

A: Salaku pikeun 10,000T / Y garis, eta perlu ngeunaan 5-6 bulan

Q: Dupi perusahaan nyadiakeun Instalasi Onsite na Hurungkeun-Key Project?

A: Keur Éropa kami cukup pikeun nyadiakeun instalasi onsite na Hurungkeun-Key Project; pikeun nagara sejen tur wilayah sejen ti Eropa, urang bisa nyadiakeun instalasi pengawasan, commissioning sarta layanan latihan kuli.

Q: Kumaha anjeun tiasa ngabuktikeun yén téhnologi anjeun sarta alat-alat anu hiji paling canggih tur stabil dina widang?

A ㄩ Urang keukeuh mun ngagabungkeun theoretics jeung prakték dina ngamekarkeun téhnologi urang. Urang kudu loba taun pangalaman operasi praktis tutuwuhan pyrolysis sarta kami kapanggih jeung nyieun pamutahiran jeung modifikasi nu sasuai. Di Samentara éta, urang kudu loba nasabah jalan komérsial tur sinambung * tutuwuhan di nagara béda.

Q: Dupi anjeun tiasa nyadiakeun loka mangga buka tutuwuhan anjeun ngajalankeun?

A: Sumuhun, urang bisa nyadiakeun customer * s nu aya tutuwuhan for neng situs anjeun.

Q: Naon anu aplikasi tina minyak jeung karbon hideung

A: The spésifikasi minyak dihasilkeun ku garis produksi pyrolysis kontinyu kami geus complying kalawan SH / T0356-1996 No 4 Lampu Suluh Minyak. Minyak nu dihasilkeun boga nilai panas tinggi na kandungan walirang low, bisa dipaké pikeun ngaduruk, generator jeung minyak atah pikeun distilasi jsb minyak sanggeus prosés distilasi bisa dilarapkeun pikeun mesin badag kakuatan-low speed solar, rékayasa sarta agrikultur kandaraan / laut insinyur sarta sagala jinis Generators.
Pikeun aplikasi tina Karbon Hideung, punten wartosan kami pikeun meunangkeun leuwih rinci


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Jérman Hungaria
    Jérman Hungaria
  • WhatsApp Online Chat!