Niutech @ 2018 Munich IFAT

20 International Fair pikeun Protection Lingkungan (IFAT) dina Munich, ieu grandly diayakeun di Center Expo New International di Munich ti 14 Mei nepi ka 18 Méi, 2018. The Munich Expo diadegkeun dina 1966, di dunya paling profésional dagang adil pikeun panangtayungan lingkungan . Salaku salah sahiji paméran internasional utama Certified ku UFI, éta ngabalukarkeun trend panganyarna industri perlindungan lingkungan internasional sarta dipikawanoh salaku indikator global.

新 图片 (1)

IFAT geus hasil dicekel pikeun 19 sesi sarta mangrupakeun panggedéna jeung pangpentingna dagang adil kanggo industri perlindungan lingkungan. Lima poé paméran nyertakeun wewengkon 260.000 méter pasagi. Cai mibanda 18 gedung paméran badag skala na tilu wewengkon paméran outdoor. Geus dibawa bareng 3.304 exhibitors ti 59 nagara jeung katarik leuwih ti 135.000 datang profésional global ti 168 nagara didatangan tur negotiate.

IFAT Expo geus salawasna geus dianggap salaku hiji kasempetan penting pikeun industri perlindungan lingkungan domestik nuliskeun pasar internasional. Loba pausahaan perlindungan lingkungan domestik jeung luar nagri well-dipikawanoh boga nyokot bagian dina Expo ieu sareng ditampilkeun anjog téknologi perlindungan lingkungan maranéhanana dunya. Niutech Lingkungan Téhnologi Corporation (hereinafter disebut "Nituech") brings ngarah alat téhnologi pyrolysis internasional pikeun IFAT. Ieu mah ngan saukur ngaharepkeun rék dilegakeun bisnis internasional na ngaliwatan platform dagang vast ieu, tapi ogé nampilkeun dunya ningali kebangkitan industri perlindungan lingkungan Cina urang, saterusna, nyekel kasempetan ieu keur ngalaksanakeun diskusi na séntral jeung mastaka elit ti sakuliah dunya, jeung ka némbongkeun dunya gaya jeung kakuatan pausahaan governance lingkungan Cina di hiji ragam sadaya-buleud, multi-tingkat, sarta lega-ranging.

 新 图片

Cina sarta Certified ku EU CE sarta Jerman TUV. Téknologi jeung alat bisa dilarapkeun ka rupa-rupa aplikasi tur bisa dipaké kana daur ulang polimér luhur-molekul kayaning ban runtah, plastik runtah, sludge minyak, rupa-rupa minyak runtah, minyak residual, runtah kimia, runtah padet , sarta biomassa. alat-alat ieu geus diékspor ka Jerman, Brazil, Hungaria, Éstonia, India, Thailand, Malaysia, Irak, Taiwan jeung nagara séjén sarta wewengkon sunda, geus meunang pujian unanimous ti nasabah.

Jeung rising pangabutuh governance lingkungan Cina urang, paménta pikeun séntral téhnologi lingkungan antara domestic jeung mancanagara terus naek. Salaku inti Éropa, Jérman mangrupakeun salah sahiji puseur perdagangan panglegana hususna platform pikaresep for jeung sya Cina pikeun nembongkeun produk na téknologi langsung ka dunya. Salaku parusahaan Cina, Niutech teu ukur ngawakilan kakuatan brand jeung teknis tingkat parusahaan, tapi ogé ngagambarkeun kakuatan industri perlindungan lingkungan Cina urang. Niutech ogé bakal bakti kumawula -na pikeun pasar internasional tur ngawangun hiji luhureun pabrik global parabot perlindungan lingkungan sarta panyadia ladenan téhnologi perlakuan lingkungan.


Pos waktos: Jul-11-2018
WhatsApp Online Chat!