ucapan salamet haneut kana dewan anyar Niutech Lingkungan Téhnologi Corporation grand Listing

Niutech Lingkungan Téhnologi Corporation

Agustus 2016 1, Niutech Lingkungan Téhnologi Corporation dewan anyar Listing Upacara ieu diayakeun di usaha leutik sarta sedeng-ukuran Sistim mindahkeun dibagikeun, kode stock; 837414. Jumlah ibukota dibagikeun téh 30 juta biasa, disponsoran ku brokerage of Guoxin jaminan, Niutech Lingkungan Téhnologi Corporation pupuhu direksi di ucapan Upacara ngadawuh: nu Listing suksés keur parusahaan mawa kasempetan ngembangkeun langkung, lingkungan ngembangkeun hadé, ogé ngalakonan paménta sakabéh luhur, parusahaan ieu salajengna bakal ngabakukeun corporate governance jeung mastikeun ngalakukeun kawajiban tina panyingkepan informasi, pikeun nerapkeun kadali leuwih ketat.


Pos waktos: Jun-28-2018
WhatsApp Online Chat!