System Panyulingan minyak kalayan Best High-Quanlity Produk

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

jéntré produk

Project relatif

Tags produk

Fitur produk

 

Sistim distilasi minyak

1. prosés instruksi Téknis

Saatos adequately exchanging panas jeung produk ti garis gurat tina munara distilasi, minyak atah diasupkeun kana hawu na dipanaskeun nepi ka suhu required. Minyak atah sanggeus dipanaskeun dina tungku ditransferkeun kana munara distilasi keur distilasi, nu cooling fter, gas non-combustible bisa ngagaduhan di luhur munara, fraksi béngsin di 1 st garis atmosfir, sarta fraksi solar lampu di 2 nd atmosfir garis, fraksi solar beurat dina 3 Rd garis na minyak beurat di handap munara. Eusi lilin di minyak palastik atah relatif luhur; minyak palastik atah diasupkeun kana reaktor ranjang dibereskeun pikeun prosés de-waxing katalitik sanggeus panas exchanging ngaliwatan tungku, lajeng ditransferkeun kana munara distilasi keur distilasi, sarta masing-masing garis produk gurat bakal ngagaduhan. Gas non-combustible ieu diwanohkeun ka tungku pikeun ngaduruk salaku jenis suluh. Béngsin jeung solar fraksi anu mayeng ditransper kana sistem blending minyak keur kilang lisah cuci alkali jeung blending pikeun meunangkeun béngsin dinamis sarta solar nu bisa minuhan sarat pasar. Minyak beurat di handap munara ditransferkeun kana tanki bahan bakar minyak beurat pikeun nyadiakeun suluh pikeun tungku sarta alat keur ngagolakkeun uap; minyak beurat nu rested bakal dicampurkeun nurutkeun sarat pasar lajeng dijual saperti minyak suluh.

2. Konstitusi Equipment na Equipment Utama

Unit distilasi minyak anu sagemblengna dibagi kana 8 sistem sakumaha di handap ieu: uap Sistim alat keur ngagolakkeun Sistim minyak atah Unggal gurat Sistim garis minyak Non-combustible sistem sistem sistem gas cai cooling skéma Minyak blending sistem sistem Control

3. Fitur jeung kaunggulan

1. Ieu bisa ngawujudkeun prosés kontinyu, blending na kilang lisah tina minyak atah, ngamaksimalkeun kapasitas prosés tina set lengkep parabot, ngaleutikan waktu produksi jeung ngaoptimalkeun kualitas output, dina Samentara, efisiensi produksi jeung pendapatan perusahaan bakal ningkat nyata. 2. gas non-combustible ieu diwanohkeun ka tungku pikeun ngaduruk salaku suluh, nu teu ukur ngurangan polusi émisi sarta ogé ngaheéat énergi ogé lowers ongkos. 3. Tilu kaunggulan utama reaktor ranjang dibereskeun: (1). Éféktif ngajawab masalah anu eusi impurity dina minyak atah kitu tinggi nu deactivates katalis gancang. (2). Ieu bisa ngawujudkeun daur ulang katalis jeung ngurangan ongkos operasi kalawan gedé-gedéan. (3). The katalitik pangaruh de-waxing teu ukur bisa ningkatkeun laju ngahasilkeun béngsin jeung solar lampu kalawan luhur ditambahkeun-nilai, oge ningkatkeun kualitas minyak éféktif. 4. The set lengkep Sistim distilasi ieu otomatis dikawasa ku purwakarta (Programmable kontrol logika) sistem, achieves ka otomatis ngadalikeun titik rujukan tur boga sababaraha fungsi, kayaning, pendataan, itungan, catetan, bentuk laporan citak, alarem jeung saterusna.Minyak-distilasi-sistem

Niutech Lingkungan Téhnologi Kaunggulan

Industrial kontinyu, throughput masif, ningkatkeun efisiensi pengobatan sarta kamampuan produksi. Ekslusif téhnologi hawa pyrolysis low, konsumsi low, ningkatkeun ngahasilkeun minyak sarta kualitas, mastikeun istilah panjang, operasi kontinyu sarta ajeg produksi, nyirorot dilegakeun parabot * lifespan. Ekslusif anti cocking, téhnologi distribution termal, ngaktipkeun bahan disarengan dipanaskeun sarta? Lengkep pyrolized, mun kahontal produk kualitas luhur. Éksklusif téhnologi segel panas, pikeun mastikeun operasi aman tur dipercaya. purifikasi gas ekslusif jeung sésana panas téhnologi utilization daur ulang, gas dimurnikeun bisa dipaké pikeun sistem pemanasan salaku gas combustible, panas sésana bisa dully garapan, sadar timer suplai pikeun réaksi pyrolysis tanpa sumber panas tambahan, nyirorot ngaleutikan ongkos ngajalankeun. gas haseup garis produksi geus diuji, sadaya parameter émisi minuhan sarat tina EU EEA of EU jeung AS tépa. garis produksi sakabéh ngadopsi purwakarta kontrol calakan, warning, alarem tur fungsi auto-koreksi, nanggungkeun ka kantor asuransi operasi dina kaayaan kaamanan. sarat low pikeun Tamsyah, inténsitas kerja low jeung produksi beresih.

Ngabandingkeun Bagan "ngabandingkeun kaayaan téhnologi ayeuna antara domestic jeung mancanagara"

Ngabandingkeun kaayaan téhnologi ayeuna antara domestic jeung mancanagara

  • spésifikasi émisi sasuai jeung standar EEA dina standar EU jeung tépa di AS

runtah-ban-plastic-pyrolysis-mesin

  • The solely fasilitas dipilih di conformity kalawan utilization komprehensif kaayaan aksés Industri ban runtah dikaluarkeun ku MIIT

Industrial-Kontinyu-besi tua-Tirus-Pyrolysis-Produksi-Line

  • Core patén-patén (Overseas)

Core-patén-patén

  • Core patén-patén (doméstik)

inti-patén-patén (CN)

Q: Naon kapasitas Bulan nu bisa nyadiakeun?

A: Urang bisa nyadiakeun 10000T / Y} 20000T / Y} 30000T / Y sarta Kamampuh badag

Q: naon jenis sistem Anjeun bisa nyadiakeun?

A: Industrial Kontinyu besi tua Tirus Pyrolysis Line Produksi; Industrial Kontinyu Runtah Plastik Pyrolysis Line; Sistim Panyulingan minyak; Karbon Hideung Salajengna System Treatment

Q: The Spasi sarat?

A: As for a 10,000T/Y line, the workshop of pyrolysis section is 48m*20m*9m, which is excluding tire (or plastic) shredding and finished products treatment workshops

Q: sarat Buruh?

A ㄩ No kuli diperlukeun nalika produksi, tapi ngan pikeun kontrol, pamariksaan jeung angkot. Salaku pikeun 10,000T / Y garis, éta kudu ngeunaan 3-4 labors / shift

Q: Pangiriman Time?

A: As for a 10,000T/Y line, it needs about 5-6 months

Q: Dupi perusahaan nyadiakeun Instalasi Onsite na Hurungkeun-Key Project?

A: For the Europe we are sufficient to provide onsite installation and Turn-Key Project; for other countries and regions other than Europe, we could provide supervision installation, commissioning and labor training service.

Q: Kumaha anjeun tiasa ngabuktikeun yén téhnologi anjeun sarta alat-alat anu hiji paling canggih tur stabil dina widang?

A ㄩ Urang keukeuh mun ngagabungkeun theoretics jeung prakték dina ngamekarkeun téhnologi urang. Urang kudu loba taun pangalaman operasi praktis tutuwuhan pyrolysis sarta kami kapanggih jeung nyieun pamutahiran jeung modifikasi nu sasuai. Di Samentara éta, urang kudu loba nasabah jalan komérsial tur sinambung * tutuwuhan di nagara béda.

Q: Dupi anjeun tiasa nyadiakeun loka mangga buka tutuwuhan anjeun ngajalankeun?

A: Yes, we could provide existing customer*s plant for your site visit.

Q: Naon anu aplikasi tina minyak jeung karbon hideung

A: The spésifikasi minyak dihasilkeun ku garis produksi pyrolysis kontinyu kami geus complying kalawan SH / T0356-1996 No 4 Lampu Suluh Minyak. minyak nu dihasilkeun boga nilai panas tinggi na kandungan walirang low, bisa dipaké pikeun ngaduruk, generator jeung minyak atah pikeun distilasi jsb minyak sanggeus prosés distilasi bisa dilarapkeun pikeun mesin badag kakuatan-low speed solar, rékayasa sarta agrikultur kandaraan / laut insinyur sarta sagala jinis Generators. Pikeun aplikasi tina Karbon Hideung, punten wartosan kami pikeun meunangkeun leuwih rinci

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Thailand
    Thailand
  • WhatsApp Online Chat!