produk

Niutech Lingkungan Téhnologi Corporation (ijinan Eco-énergi Téhnologi Co., Ltd) bebas mekarkeun Industrial Kontinyu besi tua Tirus Pyrolysis Line Produksi jeung Kontinyu Runtah Plastik Line Produksi Pyrolysis Industrial kalawan bebas katuhu intelektual na nu achieves operasi kontinyu industri ngaliwatan hawa tiis pyrolysis katalitik on nu preconditions aman, lingkungan-friendly sarta pohara efisien. Liwat teknologi ieu, nu disebut "pollutant hideung" jeung "pollutant bodas" salaku ban besi tua na runtah plastic ogé MSW jeung runtah médis, jsb bisa dirobah jadi tinggi produk énergi nilai-ditambahkeun sustainable. Skala badag Industrial tutuwuhan Kontinyu Pyrolysis geus commercialized di Jerman, Éstonia, Thailand, Taiwan, Malaysia, jsb sarta geus miboga kauntungan ékonomi bari dibangkitkeun kauntungan lingkungan sarta sosial hébat. Pausahaan ngandung tim design pangbadagna pikeun panalungtikan profésional sarta solusi na instalasi & commissioning tim pikeun nyadiakeun solusi proyék lengkep.

WhatsApp Online Chat!